Inscripcions Rodi Mitja Marató Lleida 2019

La inscripció i el pagament es podran fer on-line a la pàgina web de la cursa.

La inscripció estarà oberta des del 9 de setembre, i es tancarà el dijous 14 de novembre a les 14:00 h, o a l’arribar a 1500 participants *.

Els drets d’inscripció són:

#RodiMitjaLleida
Fins a 200 inscrits Fins a 600 inscrits A partir de 601 inscrits
18 € 20 € 22 €

Si no tens xip propi, el lloguer de xip blanc costa 1 € que s’afegeix al preu de la inscripció.

És podran fer noves inscripcions si no s’ha arribat al límit de corredors i sempre fins esgotar els dorsals disponibles a incidències. Aquestes inscripcions tindran un cost de 25 €.

Està totalment prohibit córrer sense dorsal o amb el dorsal d’un tercer. Es podran fer canvis de dorsal fins al dia 11 de novembre enviant un e-mail a [email protected]. Ho haurà de fer l’atleta que cedeix el dorsal indicant les dades del seu substitut. Més enllà d’aquesta data no s’acceptarà cap canvi.

No es tornaran els diners un cop efectuada la inscripció excepte per una causa justificada i abans del 4 de novembre. La devolució de la inscripció suposarà una penalització de 3 € per despeses de gestió de devolució d’inscripció.

* L’organització pot decidir tancar inscripcions abans dels terminis fixats en el reglament si és necessari per una millor organització de la cursa.

Obsequi malles curtes SPORT HG per a tots els participants de la Rodi Mitja Marató

Organitza

Organitza mitjalleida

Patrocina

Rodi mitjalleida

Patrocinador tècnic

Col·laborador principal

Compartir: